Si vols rebre notificacions, has d'anar als ajustos del teu mòbil i donar permís a l'app perquè puguis rebre les notificacions 5 minuts abans que el teu aparcament finalitzi.
Les notificacions de l'aplicació només funcionen quan es compleixen les següents condicions:
1. Hi ha un usuari actiu en l'aplicació (si es "tanca sessió" deixa d'estar actiu)
2. Si l'aplicació està funcionant en segon pla en el telèfon
3. L'aplicació té permís per a mostrar notificacions
En les últimes versions de programari dels telèfons, els fabricants estan donant molta importància a l'estalvi de memòria i bateria dels dispositius.
Per això, implementen sistemes per a tancar qualsevol aplicació que no estigui en funcionament passada una quantitat de temps (cada model té uns períodes diferents que poden anar de 5 minuts a mitja hora).
Haurà de consultar la configuració del seu dispositiu per a impedir el tancament forçat de l'aplicació Blinkay.
Un altre mètode que implementen les últimes versions de programari dels telèfons és el bloqueig de notificacions no-autoritzades (per defecte les bloquegen totes).
Haurà de comprovar en l'apartat notificacions del seu dispositiu que l'aplicació Blinkay té permís per a generar notificacions.
Iniciï sessió per deixar un comentari.
0 Comentaris